Men in Oscar-2007

Çıtırlar (Men in Oscar-2007 1'5)

tam boyut için üzerini tıklayın
işte popülarite sırasına göre hollywood'un gözde çıtırları..

Gael Garcia Bernal Babel'de ve Motorcycle Diaries filminde Che'yi oynamıştı
Tobey Maguire seabiscuit veya örümcek adamlardan hatırlayabilirsiniz
Leonardo DiCaprio hala çıtır kategorisinde..!!
Diego Luna meksikali, aktör ve müzisyen
Jack Black tatil filminde kate winslet'e aşık olan adam
James McAvoy Last King of Scotland filmi ile tanındı


çerezler (Men in Oscar-2007 2'5)
bunlar da hollywood'un çapkın bayanlarının gözdeleri, YAKIŞIKLI çerezler..
yine popülarite sırasına göre (hatırı sayılır!! medyanın verdiği gazlar ile)


Hugh Jackman (prestige, scoop, X-men)
Djimon Honsou (blood diamond ile oscar bekliyordu ama maalesef)
Mark Wahlberg (oscar gecesinin en popüleriydi)
Clive Owen (children of men, sin city, inside man)
Mads Mikkelnen (casino royal)
Doug Jones (Lady in water)


amcalar (Men in Oscar-2007 3'5)
oscar gecesinin popüler amcaları.. belli bir kariyer sahibi olanları da diyebiliriz
Alejandro Gonzales Inarritu
Babel gibi bir baş yapıt çekeceksin ama sadece en iyi film müziği oscarı alacaksın.. eee sanata siyaset karışırsa böyle oluyor..

Sean Penn - Laz İsmail
yeni biriktirdiği bıyıklarıyla Karadeniz tipli olmamış mi Sean penn amcamız...oscar night party'den olduğu için kravatsız herhalde.. ne de olsa serde asilik var

Ken Watanabe
amerikalı mı demeli japon mu.. japo-american diye bir kelime terminoloji de var mı

Greg Kinnear
romantik komedilerin vazgeçilmez oyuncusu bu kez de little miss sunshine'da döktürüyordu.. as good as it gets'de jack nicholson'un gay komsusu olarak da hatırlayabilirsiniz..

Eddie Murphy; işte eddie murphy.. :-) memedali bey gibi..

John Travolta - yüzbaşı TomMiks saçlarıyla
sıradan bir şarkıcı-dansçı iken azimle çalışan, her yıl taş üstüne taş koyup binayı inşa eden ve belli kariyere ulaşan aktör.. pulpfiction'dan sonra "tamam travolta olmuş.." dediydim..


kazmalar (Men in Oscar-2007 4'5)
jon bon jovi
niçin kazma ?
sharon stone'un içirdiği içkinin "ilaçlı gazoz" olduğunun farkına varmadığı için.. otele gidip bir bakılmalı bon jovi halen sağ mi, sağlık ve sıhhatte mi..

Tom cruise
niçin kazma?
nicole kidman'i terk ettiği için... oscar törenlerine katıldığı halde tom cruise'u niye ortalarda flash'ların altında göremiyorsunuz dersiniz? çünkü: korkusundan nicole kidman'in etrafındaki 30 metre yarıçapında çapındaki dairesel alana yaklaşamıyor.. nicole'un bakışlarını görmediniz mi laser-gun gibi... o bakışlar tom'u yakalasa o anda orada isini bitirecek..yahu yıllar geçti üstünden penolepe bile geldi geçti diyebilirsiniz ama kadınlar unutmaaazzz.. bu arada tom cruise'un katie holmes ile birlikteliğinden çok güzel bir bebekleri oldu.. resmini arşivlemiştim bulamadım bebek hık demiş annesinin burnundan düşmüş denecek kadar katie holmes'a benziyor.. eee anne güzeller güzeli olunca (katie holmes'u annemler yemeğe geliyor - pieces of april'den hatırlayabilirsiniz)

Marc Anthony
niçin kazma ?
film denedi olmadı (man on fire) altı üstü piyasada tutan bir romantik parçayla latin şarkıcı geçiniyor.. bir de JLo ile evlenmişler galiba.. ayrıca son günlerde de aids'li gibi zayıfladı... eee kazma olmak için yeterli kriter saydım di mi !!

?????
niçin kazma ?
Uzakdoğu sinemasının nadide çiçeği, güzeller güzeli Ziyi Zhang'in birlikte görüldüğü bu erkeğin ismi bilinmiyor.. ancak bilinen bir şey var ki belediye ekipleri bu beyefendiyi acilen itlaf etmeliler :-)))

James Blunt
niçin kazma?
çek güzeli (darısı oğlumun başına) most desirable women'da 16. sıradaki Petra Nemcova'yi kendine aşık ettiği için.. james blunt'un tipi de tip olsa.. ehh iste yari müzisyen yari aktör bir adam iste.. :-)))


duayenler ve görünmeyenler (Men in Oscar-2007 5'5)
Ennio Morricone
“buono- brutto-cattivo**? dan Malena'ya kadar birçok tapılası filme tapılası müzikler besteleyen olağanüstü bir duayen... konuşmasını da italyanca yaptı, daha da çok memnun oldum..

Francis ford coppola
Tek başına bir godfather bile efsane sayılması için yeterlidir herhalde

George Lucas
star wars'lar indiana jones'lar ve bir çok fantastik film (amcam oscara 4 kez aday olmasına rağmen bay çekti ama..)

Steven Spielberg
jurassic park'lar ve birçok hayal güçlerimizin sınırını zorlayan yapımlar

Clint Eastwood
duayen grubuna sokuşum yönetmenliğinden dolayı değil.. spagetti western'lerin bir simgesi olusundan dolayıdır ve sergio leone - ennio morricone ve de clint eastwood'dan birisi olmasaydı, böyle bir tur denense bile herhalde başarılı olmazdı..

George Miller
happy feet'in yönetmeni.. witchwes of eastwick-1987 de onun filmiydi.. mad max 2 de.. hayallerimizi kurgulayanlardan..

** geçenlerde buono- brutto-cattivo hangi film dendi.. bir solukta bilemedim..sonra ayıktım ve bildim ama cevaba da çok şaşırdım.. siz biliyor musunuz hangi film
----
Görülmeyenler


Jack Nicholson
saçlar sıfır numara (dökülmüş mü) ve kilo almış..herhangi bir tedavi mi alıyor.. ve monitörler hariç fotoğraf karelerinde hemen hemen hiç görünmedi..

George Clooney
"Sexiest man alive" clooney amcamız çok kısa gorundu..bir odulu takdim etti ve o da daha sonra ortalikta görünmedi.. sanki biraz kırgındı..

Brad Pitt
yaralı cate blanchett'e idrarını yapması için sürgü verme sahnesinde her ikisi de çok başarılıydılar ve buradaki sevgi paylaşımı da muhteşemdi.. bu oscar'da ortalarda brad pitt'i görürüz dedim ama aday gösterilmeyince küstü de katılmadı mi acaba..

Richard Gere
tümden kayıplara karıştı nerdeyse.. yaşıyor mu acaba!! Carey lowell ve küçük kızları richard gere'i eve mi kapattılar..!! valla son hatırladığım chicago'daki step dans performansıydı...haa.. bir de "shall we dance" var..