LotD[1/2] Olympos

LordOfTheDrugs [1/2]: OLYMPOS HANEDANI
------------

Önce KAOS vardı

Gök-URANOS ile toprak-GAİA birleşti
TiTAN'lar oluştu (testosteron, serotonin, endorfin vd.)

Testosteron uslu durmuyordu, Titanlar zaman-KRONOS'la birleşti
OLYMPOS hanedanı oluştu

Testosteron kendine baş tanrı olarak ZEUS'u seçti..
Testosteron-Zeus ise hükmetmek için yeryüzüne indi ve kendine mesih olarak PARA’yı seçti..

Mesih PARA,
Zeus'tan hamile kalan Hera'nın Ares'i doğurmasına yardımcı oldu;
Savaş tanrısı ARES...
Ares silah sektörü ile "PARA GÜCÜ"nün başını çekiyordu..

Para, bu kez Mnemosyne'yi buldu Zeus'a.
9 MUSA'ları doğurdu bellek-MNEMOSYNE..

Rakam kesin belli değildi ama uyuşturucusu ile, kumarı ile "kara para”sı ile, fuhuş sektörü ile Musa'lar "Para Gücüne" hakim olma konusunda iKiNCi SIRAYI kaptı..

Olympos Hanedanı’nın diğer üyesi ve Zeus'un kardeşi serotonin-HADES yeraltındaki dünyasına ölüm-THANATOS ve onun kardeşi uyku-HYPNOS ile insanları taşıyordu ama Zeus'un oğlu Apollon'dan olma torunu hekim-ASKLEPiOS vermiyordu insanları Hades'e. Asklepios insanlara ilaç veriyor-tedavi ediyor, Hades'e göndermiyordu. Önce kızdı Hades, "gücümü kaybediyorum" dedi. Ama PARA tekrar devreye girdi ve öğüt verdi ona. Hades yeraltından yeryüzündeki tüccar-POSEiDON** ile işbirliği yaparak ilaç sattı insanlara, yeryüzündeki "Para Gücü”nde 3.SIRAYI kaptı..

Önce anlayamadı Asklepios. Öğrencileri arasından Poseidon'a çalışan "ilaç endüstrisinin LORD'ları" oluşmuştu, Hades'e çalışan "farmositik endüstrinin denetimsiz laboratuvarları" oluşmuş hatta bazı fakültelere kadar sızmıştı. Kurduğu Asklepion'lar Para’nın önemli birer kaleleri olmuş, öğrencileri ise bu kalelerde birer birer Para’nın güdümündeki ilaç’ın uç-beylerine dönüşüyordu..

Hipokrat’ın önderliğinde, Oda'larda örgütleniyordu Asklepios'un öğrencileri..

Bazıları sadece slogan atıyor "değişmeli , değiştirilmeli, değiştirmeliyiz, YIKMALIYIZ OLYMPOS HANEDANINI" diyordu

ama sesi yeni yeni çıkmaya başlayan bazıları "PARA, PARA... PARA'ya müdahale edersek çözeriz bu işi" diyordu..

Lord'lardan gelen tüyo ile serotonin-Hades uyandı ve Zeus'a Asklepios'u şikayet etti ve olum-Thanatos'un bir kez daha devreye girmesini sağladı..

(Azra Erhat'dan)
"Zeus doğal düzeni bozan hekim tanrının bu aşırı gücünden kuşku duymaya başlamış, bu haddini bilmezliği cezasız bırakmamış, Asklepios'un üstüne bir yıldırım salmış, yakmış yok etmiş onu. Ama Apollon da oğlunun öcünü almış, Zeus'a yıldırımı bağışlayan Kyklopları öldürmüş, sonra da oğlu Asklepios'u gökte burçlar arasına yerleştirmiş. Bir süre de ayrılmış OLYMPOS'tan"

Asklepios ve onunla birlikte Hipokrat ölünce, Oda'lardaki gruplar ne yapmış ?
Ne yapmış, gerçekten..!!??
-------------------------
** Hermes'in sembolü olan kanatlı asa'ya sarılmış çift yılan, aslında ticaretin simgesidir ve yanlış olarak "medicine" simgesi olarak kullanılmaktadır (aynı logo hemen hemen tüm dünyada tıp logosu olarak kullanılmaktadır, TTB'de bile, Microsoft’un clipart'ında bile).  Doğrusu Asklepios'u temsil eden "asa'ya sarılmış tek yılandır.