Oscar MODA-2007

best of Oscar MODA-2007 1'7

tam boyut için üzerini yıklayınız
1. Jennifer Lopez
hanfendinin müziğini, tarzını tavrını hiç sevmem ama kıyafet bence 79. oscar ödülleri gecesinin 1 numarasıydı.. sanki olympustan inmiş bir tanrıça OLYMPUS GODDESS JOL

2. Cate Blanchett
elf kraliçesinin vücudu ne kadar da güzelmiş.. ve bu güzelliği sergileyecek kıyafetin seçiminde de ne kadar da başarılı.. kumaşın rengi, işlemeleri, soldan omuz atkısı harika..inanır mısınız bu kıyafet içinde yürüyebildiğini bile gözlerimle gördüm.. bir tek zeytin tanesi yeseniz belli olur.. eee.. 24 saat önceden bu kıyafete göre sadece sıvı gıdalar alınmıştır herhalde..

3. Cameron Diaz
sempati güzeli..olanı olmayanı iyi biliyor.. en son filminde sutyeni çıkarmadan sevişiyordu..burada da göğüs kesimindeki seçim, kumaşın üstüne katlanması ne kadar zekice güzel ve başarılı.. etek bir harika ..bir de yürürken bu eteğin yayılarak açılısını görmeliydiniz..

4. Keisha Whitaker
bu kadar iddialı giyinmekte hakli..çünkü esi Forest Whitaker'in en iyi aktör ödülünü alacağına kesin gözüyle bakılıyordu (aldı da..).. iddialı ama yakışmış da..çiçekler etek boyuna kadar devam ediyor..

5. Reese Witherspoon
çok legally blonde ve fazla tipik amerikan diye fazla hazzetmem ama kıyafeti, rengi, ilk 5'e girmeyi de hak ediyordu doğrusu


kraliçeler oscar MODA-2007  2'7
işte gecenin iki kraliçesi

Catherine Deneuve:
kıyafet seçiminde biraz muhafazakar davranmış ama kraliçeliği ve güzelliği için fazla söze gerek var mı

Helen Mirren:
kıyafeti gecenin bir numarasıydı.. ama gerçek bir queen'e yakışır tavrı ve kıyafetiyle onu klasman ustu tuttum.. bence her yastan tüm kadınlar bu elbiseyi hafızalarına kazımalılar... deseni, taşları, kesimi, göğüs dekoltesi, sırtındaki broşu (burada görülmüyor ama)


fiyonk ve bust kesimi oscar MODA-2007 3'7
aslında fiyonklar geçtiğimiz yılın trendiydi ama herhalde ben de giymeliyim diye içinde kalanlar vardı..
anne hathaway'in bence fiyongu elbisesinin güzelliğini bozmuş.. aslında büyük boy resmini görseniz elbise çok güzel ama o kocaman dikilmiş fiyonk..ayni büyüklükte elbisenin arka etek yere yakin kısmında da var..bence olmamış..

nicole kidman ahhh (şöyle derin bir iç çekiş..) sanki bir biblo.. fiyonk çok hoş ama gecen yıl olmalıydı bu kıyafet bazıları çatır çatır çatlamalıydı..
Rachel Weisz
iste muhteşem bir göğüs kesimi.. ayrıca fiyonk öyle olmaz böyle olur diye de kendini gösteriyor.. tam cepheden uzum salkımı kolyeyi ve elbisenin bust kesimini de görmelisiniz.. peki rachel ablamiz niçin best'de ilk 5'e giremedi.. maalesef elbisenin devamı güzel değil ve bu oscar'da bayanlar göbeğini saklamak gibi bir derde düşmemişler her nedense.. valla Naomi Watts'in resmini belki hamiledir, ayıp etmiş olmayayım diye koymadım..

isla fisher
iste en kotu göğüs dekoltesi.. fazla bir şey söylemeyeceğim.. aynen mickey mouse'un kulakları gibi olmuş..

saç oscar MODA-2007 4'7
bence 1 numara Elisabeth Shue.. saçının şekli, önden arkaya atılmış bir tutamıyla, cıvıl cıvıl neşe saçan bir saç sekli olmuş.. ilkokul talebesi coşkusunda... nerdeyse bir tek minik pembe plastik saç tokası eksik

Jessica Biel'i alevlendirilmiş kısa kesimiyle ikinci sıraya koydum

Nicole Kidman; bu kadar sıradan ve düz püskül saçlar bu kadar güzel boyanıp taranarak, ancak böylesine asil taşınabilir..

dikkat çekenler oscar MODA-2007 5'7
Nicole Kidman
bir dostum (Eskişehir’den) "son donem aşkın nicole kidman galiba.." demiş.. maalesef değil.. çünkü bir kere sarışın, ayrıca tipim değil !! :-) ama birçok şeyini çok beğeniyorum.. hele toplu ortamlardaki performansına hayranım... bir rol hazırlığı içinde sahne çalışması gibi hazırlanıyordur diye düşünüyorum.. ayrıca ilk 5'e de sokmadım.. çünkü; harika bir kırmızı seçmiş ve kıyafeti içinde salonda kuğu gibi süzülüyordu.. ve ancak kırmızı kuğu olur mu.. bence ayni kıyafet kar beyazı olmalıydı.. iste o zaman "top" olurdu... ayrıca iddialı ve popüler bayanların içinden hiç kırmızı giyinen yoktu.. nicole ablamiz bunu nasıl başarmış meraktayım doğrusu

Celine Dion
yeşilinin güzelliği ve tonu ile celine dion'un kıyafetinin rengi on plana çıkıyordu ancak makyajını ve stallone gibi düşük göz kapaklarını beğenmedim.. o nedenle best'e giremedi..

Lisa Ray
kızımız güzelmiş (tanımıyorum) ve makyajını da çok güzel yapmışlar.. en güzel makyaj da Lisa Ray'i seçtim.. sağ da ise lisa ray'in kotu makyajlı ve saç sekli ile başka bir fotoğrafını görüyorsunuz

Gael Garcia Bernal
bütün genç kızlar bu oğlana tapıyorlarmış.. yaani!!! yakışıklı sayılabilir ama ne bileyim.. sırf onun için filmlere gidenler varmış vs vs.. ne diyeyim kızlara akil fikir ihsan eyleyin.. belki salon erkeği olarak değil de gerçek yasamda daha sevimli, çekici vb'dir.. bir test: mesela, babil'de oynadı.. dikkatinizi çekti mi?

soru işaretleri oscar MODA-2007 6'7
Beyonce
hatırı sayılır !! medya tarafından most desirable 99 kadın seçildi ve beyonce birinci sırada.. monica belluci bile ilk 10'a zor girebildi.. yani simdi dun akşamki beyonce bir bakin ve siz karar verin... armani elbise bile kurtarmamış (bu yılın modası da bir tutam göbek herhalde.. salın kızlar göbekleri).. herhalde şarkıları ve şarkı sözleri filan sexy veya kışkırtıcıdır, ne bileyim..

Gwyneth Paltrow
annelik yakışmış, sempatik de olmuş.. ama simdi kıyafeti komik olmamış mı.. yani siz söyleyin..

Faye Dunaway
iki hafta önce miydi, hümeyra avrupa yakasında rol icabı her tarafını botoksluyordu da eve döndüğünde konuşamıyor, boynunu bile çeviremiyordu.. aynen humeyra'nın o haline benzemiş.. ahh ahh bir zamanlar faye dunaway'i ne hallere gelmiş

Kirsten Dunst
oğlum bu resmi görmesin, bütün hayalleri yıkılır.. kardeşimizin ya sağlık sorunu var ya da "0" beden olacağım diye iyice anoreksik olmuş.. yazık..

rüküşler oscar MODA-2007 7'7
meryl streep
devil wears maharishi mi, prada mi belli değil.. meditasyon seansından çıkıp koşa koşa kırmızı halıya gelmiş galiba...yakin çekim fotoğraflarda, kolyelerini, yoğurt beyaz yüzünü görseniz, bana hak veririsiniz diye düşünüyorum... gecenin en rüküşüydü (bence)

jennifer hudson
en iyi yardımcı aktris ödülünü kazandı.. tamam o renk kahverengi çikolata tende güzel durur ama.. omuzdakine simdi bolero jacket mi deniyor ?(star-trek uzay yolu mu demeliydim yoksa), eller cepte pozları.. bu kıyafet "night gown" mu salon R&B kıyafeti mi.. veya rap müzik kültürü "evening dress"e böyle mi yansıyor.. bence hiç olmamış

Kate Winslet
yahu bu ablamiz, ısrarla kolejli kız modundan ileri gitmem deyip duruyor galiba.. ayrıca hem filmlerinde hem yaşamında ne kotu saç tipi-boyası ile dolaşıyor (bizim güneyli esmer güzellerimizin, sarışın saç boyatarak güzelliklerini iç etmesi gibi..).. ayrıca kaşlarını bilhassa ve inadına mi öylesine kalın ve kötü halde bırakıyor (kızlar n'olur bana küfretmeyin ama maalesef..!!).. valla kendi sempatik ve yetenekli ve de azimli olmasa çekilebilecek gibi değil..

Penelope Cruz
latin güzelliğin verdiği alt yapıyı, kendi sağladığı üst yapısıyla bozmuş (giyim kuşam makyaj).. başka ne diyeyim.. yine de elbisenin üst yarısı nedeniyle en rüküş olmaktan kurtuldu, 3 kişiyi geride bıraktı..

Jessica Biel
şimdi bu ablamız da "en çok ARZULANAN" 5. hatun muş.. ablam body mi çalışıyor, fitness'i mi abartmış (yakin fotoğraflarına bakın lütfen).. tamam saç güzel, nedense kadınlarda sexy bulunan big mouth j. biel ablamızda da var ve güzel gülüş de.. bu da tamam ama  elbisenin ciyak rengi.. siklamen mi bu.. siyah kemer ne diye takılmış ki.. oscar de la renta kreasyonunda bu yıl elbiseler kemerli diye mi..ne çirkin, gladiator muyuz.. valla o elbiseye verilen onca paraya yazık bence.. saçları ve gülüşü nedeniyle 4 kişiyi geride bırakarak en rüküş 5. kişi oldu..